WIFI a SAD Dunajská Streda, a.s. autóbuszain | SAD Dunajská Streda, a.s.

WIFI a SAD Dunajská Streda, a.s. autóbuszain

A SAD Dunajská Streda, a.s. társaság 2013 áprilisától a kiemelt autóbuszjáratokon díjtalan internetkapcsolatot biztosít. Ezzel is szeretnénk emelni a nyilvános tömegközlekedés minőségét és kényelmét.

Az internetkapcsolat jelenleg 81 autóbuszon érhető el a következő vonalakon: Bratislava – Dunajská Streda – Komárno, Dunajská Streda – Bratislava, Galanta – Bratislava, Sereď – Bratislava és Galanta – Nitra, illetve a pozsonyi Volkswagen üzem dolgozóinak szerződéses szállítását biztosító autóbuszokon.

Az internetkapcsolat lehetőségére a kiemelt autóbuszok ablakain és utasterében felragasztott matricák figyelmeztetnek. Az utasok ennek köszönhetően böngészhetik az internetet, megnézhetik a elektronikus postafiókjukat, és különféle kommunikációs alkalmazásokat használhatnak. A filmek és zenék letöltése azonban nem engedélyezett.

Az SAD Dunajská Streda, a.s. a Slovak Telekom, a.s. telekommunikációs társasággal együttműködve biztosítja a wi-fi csatlakozás üzemeltetését.

Nagyon örülünk, ha megosztják velünk a szolgáltatással kapcsolatos megfigyeléseiket és véleményüket, amit a következő e-mailcímre küldhetnek el: promer [at] sadds [dot] sk

Kívánunk kellemes utazást és időtöltést a SAD Dunajská Streda, a.s. társaság autóbuszjáratain.

Cookies