Különjárati közlekedés | SAD Dunajská Streda, a.s.

Különjárati közlekedés

A különjárati autóbuszközlekedés magában foglalja a belföldi és külföldi turistabusz–közlekedést, valamint ide tartozik a speciális menetrendszerinti közlekedés is, vagyis az úgynevezett szerződéses alapon működtetett közlekedés belföldön és külföldön egyaránt. (szerződéses partnerek alkalmazottainak szállítása) Jelszavaink: gyorsaság és rugalmasság.

Ezeken a járatokon kizárólag olyan autóbuszok közlekednek, amelyek életkora nem haladja meg a hat évet, és megfelelnek az EURO 5, EURO 6 és EURO 6 D  normáknak. Ezek a 18 – 60 férőhelyes autóbuszok, gazdag és változatos felszereltségükkel könnyedén alkalmazkodnak az ügyfelek eltérő igényeihez.

Két különböző felszereltségű autóbuszt kínálunk:

  •     Lux – légkondicionált, videóval és büfével felszerelt autóbusz
  •     HD – légkondicionált, videóval, büfével és toalettel felszerelt autóbusz

A különjárati autóbuszközlekedést iskolai kirándulások, egy ill. több napos kirándulások, üdülések, körutazások, ingajáratok, nemzetközi politikai találkozók, - mint például a 2004-es szlovákiai NATO-csúcs – során veszik igénybe ügyfeleink.

A különjárati autóbuszközlekedés járműparkjában elsősorban Karosa típusú autóbuszok találhatók, amelyek gyártója az IRISBUS multinacionális (holding) társaság, IVECO, esetenként Renault és Cummins márkájú járművekkel. A közelmúltban négy Mercedes Tourismo, nyolc IRISBUS Arway, egy SETRA S415 GT-HD és egy SETRA S417 HDH autóbusszal bővítettük járműparkunkat.

A Szlovák Autóbuszközlekedési Vállalat Dunaszerdahely Rt. rendelkezik azzal az illetékes államigazgatási szerv által kiadott engedéllyel, amely alapján különjárati autóbuszközlekedést üzemeltethet. A különjárati autóbuszközlekedés működtetésének további jogi feltétele a közlekedési vállalat ügyvezetőinek szakavatottsága és pénzügyi megbízhatósága. Cégünk ügyvezetői kitűnő szaktudással rendelkeznek.

Cookies