Újdonságok | SAD Dunajská Streda, a.s.

Újdonságok

Menetrendek 2022 február 1-től megtekinthetők itt: https://www.sadds.sk/hu/cestovny-poriadok-zmeny
Tisztelt utasok,   SAD Dunajská Streda, a.s., Március 22-től teljes módban indít jaratokat, a szükséges iskolásjáratokat beleértve.   Az aktuális menetrendek megtekinthetők holnaptól az www.ubian.sk oldalon vagy a www.sadds.sk oldalán.   Az érvényes kormányrendelet értelmében kötelező az FFP2-es típusú reszpirátor használata a tömegközlekedési eszközokön.
Tisztelt utasok! SAD Dunajská Streda, a.s., Március 8-tól teljes szünetszerinti rezsimben indít jaratokat. Az aktuális menetrendek megtekinthetők a www.ubian.sk oldalon vagy a www.sadds.sk oldalon itt: https://www.sadds.sk/sk/cestovny-poriadok-zmeny. Március 8-tól az érvényes kormányrendelet értelmében kötelezó az FFP2-es típusú reszpirátor használata a tömegközlekedési eszközokön.
Értesítés az SAD Dunajská Streda menetrendek változásáról: A rendszeres járatok buszsofőreinek hirtelen kiesése a Covid 19 járvány miatt az SAD Dunajská Streda, a.s. 2021. február 1-től a menetrend szerinti közlekedési járatokat ugyanabban a módban működteti, mint a karácsonyi és újévi ünnepek között, azaz. az "X27" jelöléssel ellátott járatok nem fognak közlekedni. A helyzet nem szolgálja szállítási szolgáltatásaink ügyfelének vagy cégünknek az érdekét, ezért előre elnézést kérünk az...
Kedves utasok! Értesítjük önöket, hogy 2021 január 18-tól menetrend változás lesz iskolaszünet szerint visszavonásig, az érintet vonalak itt megtekinthetők: https://www.sadds.sk/sk/cestovny-poriadok-zmeny   Továbbra is marad az a feltétel, hogy az utasok kötelesek védőmaszkot viselni vagy eltakarni az arcukat. Ugyanakkor szertnénk önöket megkérni, hogy: - Részesítsék előnyben a nem készpénzzel való fizetést – buszkártyával való fizetést – ezáltal minimalizálva a készpénzzel való...
2020 szeptember 22-én ingyen utazhatnak, ha az SAD Dunajská Streda, a.s., közlekedési vállalat helyközi járatain felmutatja érvényes jogosítványát.
A nemzetközi vonal 201802 Nagymegyer - Györ 2020 szeptember 1-től nemközlekedik viszsavonásig a határátkelő lezárasa okán!
A dunaszerdahelyi SAD tömegközlekedési vállalat tájékoztatja a tisztelt utasokat, hogy az iskolai menetrend szerinti buszjáratok 2020. március 16-tól, az iskolai szünidei menetrend alapján fognak közlekedni. "X 10" járatok nemközlekednek. A rendelet a visszavonásig érvényes.
A Turisztikai vonat a menetrend szerint az utolsó járatot 2020 augusztus 31-én végzi.
Több info: https://www.sadds.sk/hu/cyklobus
Upozorňujeme cestujúcich, že od 1.10.2017 sa presúva autobusová stanica Mlynské Nivy v Bratislave na opačnú stranu cesty (cez cestu), na Bottovu ulicu. Pre smer DS-GA sú určené predovšetkým nástupištia 10-11-12, ale aj 29, 30, 31. Prosíme všetkých cestujúcich, aby si pozorne pozreli, odkiaľ vychádza ich spoj. Všetky informácie môžete získať na stránke Slovak Lines https://www.slovaklines.sk/nahradna-autobusova-stanica/nahradna-autobusova-stanica-nivy.html
POZOR!!! Od 4.9.2017 prichádza na niektorých linkách k zmenám v cestovných poriadkoch: 201404 201416 201426 202401

Oldalak