Utaskártya igénylés | SAD Dunajská Streda, a.s.

Utaskártya igénylés

CHIPKÁRTYÁK KIÁLLÍTÁSÁNAK SZABÁLYZATA:


  1. Diák chipkártya (a továbbiakban DCK) az 1.-4. osztályos diákok számára kerül kiállításra a 4. évfolyam végéig terjedő érvényességgel iskolai jogviszony igazolás alapján. A DCK igényléshez mellékelni kell az aktuális fényképet. (A DCK kiadásához aktuális fényképre van szükség 2x3cm)
  2. Az 5.-9. évfolyamos diákok számára új DCK kerül kiállításra a 9. évfolyam végéig terjedő érvényességgel iskolai jogviszony igazolás alapján. A DCK igényléshez mellékelni kell az aktuális fényképet. (A DCK kiadásához aktuális fényképre van szükség 2x3cm)
  3. A középiskolás és főiskolás diák chipkártya augusztus 31-ig, illetve szeptember 30-ig terjedő érvényességgel állítják ki. Az ilyen chipkártya érvényességi ideje 1 év, és az iskolai jogviszony igazolás alapján hosszabbítható meg (a nyomtatvány elérhető a dunaszerdahelyi és a galántai autóbusz-pályaudvarok információs központjaiban vagy letölthető az internetes honlapunkról). (A DCK kiadásához aktuális fényképre van szükség 2x3cm)
  4. A diákkedvezményt nem tartalmazó chipkártya 5 évig érvényes.

A kártya megvásárolható személyesen a DS és GA autóbusz-pályaudvar információs pontjain, vagy megrendelhető online a következő honlapon: https://www.ubian.sk/kupit-kartu

Díjak:

  • Új chipkártya és diák chipkártya igénylése: 6,00€
  • A meglévő chipkártya és diák chipkártya érvényességének hosszabbítása: 1,00€
Cookies