DOS Bratislava | SAD Dunajská Streda, a.s.

DOS Bratislava

A Dopravno-­obchodné stredisko Bratislava (pozsonyi Közlekedési-kereskedelmi Központ) (rövidítve DOS Bratislava) önállóan működő szervezeti egységként 2014.11.1-jén alakult, és a SAD Dunajská Streda, a.s. társaság Közlekedési és kereskedelmi ágazatának szerkezetébe épül.

A DOS Bratislava (székhelye Rožňavská ulica 2) központot a pozsonyi ügyfeleink igényeinek hatékonyabb kielégítése céljával hoztuk létre. Társaságunk megbecsüli az ügyfeleit, ezért szeretnénk mindenki számára biztosítani a kedvező árú feltételeket és maximalizálni az utaskényelmet. Pozsonyban saját 16 autóbusz számára kialakított parkolófelületet üzemeltetünk, melyek operatív módon állnak rendelkezésre az ügyfeleinknek.

Nem számlázunk kiszállási díjat, kiváló minőségű, biztonsági övvel és modern berendezésekkel felszerelt autóbuszokat kínálunk attraktív árakon. A képzett, sokéves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező gépjárművezetőink szívesen állnak az Önök szolgálatára, és teljesítik a felmerülő igényeket.

A pozsonyi és a vonzáskörzetben lévő óvodák és iskolák számára egy különleges ajánlattal és árajánlattal állunk rendelkezésre a kiemelt belföldi és külföldi célállomásokra induló iskolai osztálykirándulásokra. Nem feledkeztünk meg a közeli nagyvárosokba Bécsbe, Prágába, Budapestre és az iskolák által közkedvelt SchlossHof mesés karácsonyi vásáraiba indított utazási ajánlatokról sem.Az osztálykirándulásokon, sítúrákon, úszótanfolyamokon és más egyéni utazásokon kívül bármikor megrendelheti nálunk a céges esélyeket, ünnepségeket, esküvőket, rendezvényeket...

Ha felkeltette érdeklődését az autóbuszainkkal történő személyszállítás, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben pogany [at] sadds [dot] sk

Cookies